Bransjenyheter

Hva er årsakene til vanntilførsel i kabeltilbehør

2022-04-12
Dårlig vanntett forsegling av kabeltilbehør vil føre til feil. Gjennom ufullstendig statistikk er det tydelige spor av vann i kabeltilbehøret som utgjør 71 %. Det kan sees at vanntett forsegling av kabeltilbehør er ekstremt viktig. Så hva er årsakene til vanntilførsel i kabeltilbehør. La oss ta en titt:

1. Kabelkroppen går inn i vann, og vannet eller fuktigheten trenger inn i kabeltilbehøret langs stålpansringen, kobberskjoldet og trådkjernen til kabelen.

Målinger:
A. Det er strengt forbudt å installere kabeltilbehør i den fuktige delen av kabelen; Fyll på nitrogen for å fjerne fuktighet eller skjær av den fuktige delen.

B. Etter kabellegging, bruk megohm-måler for å måle den indre og ytre kappen for å sikre at isolasjonen til den indre og ytre kappen er kvalifisert.

2. Når du installerer kabeltilbehør, er vanntett forseglingsprosess ikke gjort godt.

Målinger:
A. I forseglingsprosessen av endedelen av isolasjonshoveddelen av skjøten, oppstår ofte problemer som f.eks. lapstørrelsen som ikke oppfyller kravene, bindingen er ikke tett og viklingssekvensen til stripen er feil, noe som fører til til fukten eller fuktigheten som kommer inn i isolasjonshoveddelen fra enden, noe som gjør at isolasjonen i skjøten blir fuktig.

B. Dårlig vanntetthet ved innvendig kappe. Inner kappe ende forsegling teknologi nivå etterspørselen er høyere, til bygningspersonell vanntett strimmel strekklengde, en halv runde rundt pakken kvalitet, så vel som den indre kappen ende runde størrelse vil være intern kappe ende forseglingseffekten er en større innvirkning, er også kappeendeforsegling uønskede vanlige problemer, forårsaker vann langs den indre kappeenden inn i skjøten.

C. Endeforsegling. Terminalen er hovedsakelig utsatt for fukt i begge ender. Vanligvis brukes vanntette terminaler i den øvre enden av terminalen og forsegles med tetningsmiddel eller forseglingstape. Og i den nedre enden og kappen lap plass med tetningsmasse eller forseglingstape for forsegling, kabelen ved tregaffelgrenen med tetningsmasse pakket tetning, med grenhusforsegling utenfor.

HUAYI KABELTILBEHØR Co.,Ltd.minner deg om at når du installerer kabeltilbehør, vennligst følg bestemmelsene i installasjonshåndboken. Alle våre produkter leveres med monteringsanvisning.


heat shrinkable straight through joint installation

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept