Bransjenyheter

Materialsammenligning av kaldkrympbart kabeltilbehør

2022-04-27
EPDM-materiale og silikongummimateriale er to typer råmaterialer som er mye brukt iKaldkrympbar kabelTilbehørpå det nåværende stadiet. De har sine egne fordeler og ulemper og er egnet for forskjelligeomfang.

Fordeler med EPDM-materialeKaldkrympbart kabeltilbehør:

Albuekontakten laget av EPDM-materiale og gummiinjeksjonsprosess har mange fordeler: full isolasjon, fullskjerming, full forsegling og så videre. Disse egenskapene til EPDM-materiale løser effektivt den elektriske feltspenningenkonsentrasjon i kabelskjøtdelen, effektivt løse problemene med kabelen er lett å være fuktig, kabelen har envisse mekaniske påkjenninger, og den elektriske påkjenningen er for konsentrert ved frakoblingen av kabelskjermlaget. OgKaldkrympbart kabeltilbehørlaget av EPDM-materiale er veldig praktiske for installasjon og demontering. EPDMmaterialet i seg selv er ikke-giftig, og produktene etter forbrenning er også giftfrie, og unngår miljøforurensning, sånå begynner flere og flere produsenter å bruke EPDM-materiale.

Ulemper med EPDM-materialeKaldkrympbart kabeltilbehør:

Den største ulempen med EPDM-materialer er at de ikke tåler organiske løsemidler som også bruker hydrokarboner.


Fordeler med silikongummimaterialeKaldkrympbart kabeltilbehør:


Isolasjonsytelsen tilKaldkrympbart kabeltilbehørlaget av silikongummi er spesielt bra. Nårproduktet påvirkes av fuktighet, frekvensendring eller omgivende temperaturøkning, isolasjonsendringen er sværtliten. Og silisiumdioksidet som genereres av silikongummimateriale etter forbrenning er også et materiale med god kvalitetisolasjon og flammehemmende ytelse, så bruken av silikongummimateriale i høytrykkssituasjoner er sværttrygt og pålitelig. I tillegg har silikongummimateriale god fleksibilitet, utmerket høy og lav temperaturytelse, god ultrafiolett motstand og oksidasjonsmotstand, og er forskjellig fra EPDM-materialet er at det kantolererer alle slags organiske løsemidler, derfor ved bruk av kaldkrympbare kabeltilbehør sammenlignet medEPDM-materiale mer utbredt, spesielt ved bruk av prefabrikkerte kaldkrympbare kabeltilbehør.

Ulemper med silikongummimaterialeKaldkrympbart kabeltilbehør:

Den mekaniske styrken til silisiumgummimateriale er generell, og dets ripebestandighet, vanntette ytelse ogfuktmotstanden er ikke like god som EPDM-materialets. Dessuten, når silikongummiformelen erupassende, er det lett å føre til problemet at produktet ikke er lett å demontere etter installasjon, som erogså hovedgrunnen til at mange kabelprodusenter velger EPDM-materiale. Den største ulempen med silikongummimateriale er at biproduktene som formaldehyd og kvarts dannet etter eksplosjon eller forbrenning ergiftige gasser som forurenser luften rundt.

Hver råvare har sine egne fordeler og ulemper, og råvarene tilKaldkrympbar kabelTilbehører intet unntak, men når vi bruker dem, bør vi prøve å utnytte fordelene deres best mulig.


cold shrinkable tube

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept