Bransjenyheter

Vanntett effekt av varmekrympbart dobbeltvegget rør

2022-09-14
Varmekrympbart dobbeltvegget rører hovedsakelig kjent for vanntett, er en slags vanntett og fuktsikker spesialforingsrør, også kjent som vanntett varmekrympbart rør. Dens indre vegg gjennom co-ekstruderingsprosessen med et lag av smeltelim, så det kalles også med lim varmekrympbart rør, som inneholder lim varmekrympbart rør.

Varmekrympbart dobbeltvegget rørvanntett funksjon

Den vanntette funksjonen tilVarmekrympbart dobbeltvegget rørmå introduseres fra sin produksjonsteknologi og struktur. Fordi det har en dobbeltlagsstruktur, i og utenfor dobbeltlags-komposittbehandlingen, produseres vanntett varmekrympbart rør av flammehemmende polyolefin og limlags-koekstruderingsmateriale, så det kalles dobbeltvegget varmekrympbart rør. Det ytre laget er laget av høykvalitets polyolefinpolymerisasjon, med sterk slitestyrke, isolasjon, korrosjonsforebygging og andre funksjoner; Det indre laget er smeltelim med lavt smeltepunkt, sterk vedheft, utmerket forsegling og mekanisk bufferytelse.


Heat Shrinkable Double-walled Tube


Bruken avVarmekrympbart dobbeltvegget rør

Vanntett varmekrympbart rør brukes hovedsakelig i vanntett kabelskjøtbeskyttelse av elektronisk utstyr, gasslekkasje, flertråds ledningstetning vanntett, for eksempel husholdningsapparater, ledningsnett, ledningsnett for biler, etc.), ledning og kabelgren av tetting og vanntetting , anti-korrosjon metallrør, reparasjon av ledninger og kabler, nedsenkbare pumper og ledninger og andre steder må være vanntette.

Fordi det varmekrympbare dobbeltveggede røret spiller en så viktig rolle, er kvaliteten på det varmekrympbare dobbeltveggede røret veldig viktig, og bruken av uønsket varmekrymperør vil føre til fatale konsekvenser.

For eksempel: høykvalitets varmekrympbare rør varmekrympetemperatur og varmekrympbare rørmykning smeltetemperatur mellom et temperaturintervall, slik at det varmekrympbare røret i prosessen med varmekrymping fortsatt opprettholder en god form, med bevegelsen av varmeområdet kan være varmekrympbart rør inne i luften tømmes. Men dårligere i varmekrympbare rør oppvarmingstemperatur og krymping av myk smelting på samme tid, så det er ofte luftforseglet i varmekrympbart rør, humpete utseende til det varmekrympbare røret, for å eliminere luftbobler må være i varmen krymperøret er i en tilstand av mykning med stålnål der ute tømt for luft, fordi i prosessen med termisk krymperørkjøling sammentrekning, vil nåløyet på overflaten varmekrympbare røret danne mange arr og tomt, den beskyttende effekten av belegget vil ikke oppnås. Så kvaliteten på varmekrympbare rør er veldig viktig.


Heat Shrinkable Double-walled Tube

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept