Bransjenyheter

Forskjellen mellom kabelterminering og kabeltilbehør

2022-12-21
Kabeltråd som en vanlig gjenstand i dagliglivet, dens korrekte bruk er direkte relatert til fremtidig kabeldrift og strømsikkerhet. For å bruke strøm bedre og sikrere, må vi forstå kabeltilbehøret riktig.

Annen betydning:

Tilbehør avkabeltilbehørreferer til komponenter og materialer, og referer til produkter som forbinder kabler med overførings- og distribusjonslinjer og relatert distribusjonsutstyr. Generelt refererer til den sentrale tilkoblingen og terminaltilkoblingen av forskjellige kabler i kabellinjen, som sammen med kabelen utgjør kraftoverføringsnettet, hvor terminaltilkoblingen er delt inn i innendørs terminering og utendørs terminering, utendørs terminering refererer til utendørs kabelkontakt. , innendørs terminering refererer til kontakten til innendørs tilkoblingskabel og elektrisk utstyr, den sentrale tilkoblingen er delt inn i rett gjennom og isolert to typer.

Kabeltermineringer en slags utstyr koblet til kabelen, det refererer til utstyret koblet til kabelen og kabelen, som spiller rollen som mudring av kretsen, og sikrer isolasjon, tetting og mekanisk vedlikeholdseffekt mellom faser eller faser

Ulike produksjonsmåter

Kabler og kabeltilbehør produseres i fabrikker; Kabeltermineringsstøping er i feltforholdene, slik at utstyrspersonell manuell drift, miljøforhold på stedet, arbeidernes driftsferdigheter og ferdigheter, slik at kvaliteten på kabelterminalstøpingen vil være annerledes.

Kategoriforskjellen

Det finnes mange typer kabeltilbehør, forskjellige typer kabeltilbehør har sine egne egenskaper, for eksempel:varmekrympbart kabeltilbehører laget av gummi og plastlegering med formgjenkallingseffekt av forskjellige komponentprodukter, oppvarming og krymping på kabelen i feltet og laget av tilbehøret, tilbehøret har lett vekt, enkel og praktisk konstruksjon, pålitelig drift, lav pris og andre egenskaper ; Prefabrikkert kabeltilbehør er laget av silikongummiinjeksjon i forskjellige komponenter, engangsvulkaniseringsstøping, kun berøringsgrensesnittet er bevart, og kabelen settes inn under feltkonstruksjon.

Uansett hva slags kabeltilbehør, finnes ikke et godt produkt foran utstyret, og det mest perfekte kabeltilbehørproduktet er bare en kombinasjon av enkelte deler og materialer. Så lenge disse delene og materialene er plassert i kabelledningen i henhold til utstyrets tekniske krav, må det være en kabelseksjon i det intakte kabeltilbehøret, som er kabelavslutningen.

heat shrinkable cable accessories

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept