Bransjenyheter

Grunnleggende kunnskap om krympeslange

2023-03-15
Ved kjøp avvarmekrympbart rør, ofte spør kjøpere om de relevante tekniske parametrene til varmekrympbare rør. I den siste artikkelen introduserte vi hovedsakelig den indre diameteren, veggtykkelsen, krympehastigheten og relaterte indekser for den opprinnelige krympetemperaturen til krymperøret. Denne artikkelen vil introdusere den fullstendige krympetemperaturen og arbeidstemperaturen til krympeslangen, to tekniske indekser.

1. Full kontraksjonstemperatur

Den fullstendige krympetemperaturen tilvarmekrympeslangerefererer til temperaturen som krympeslangen kan oppnå fullstendig krymping ved. For eksempel, når krympeslangen varmes opp til 84â, vil den ikke umiddelbart endres tilbake til sin opprinnelige form som en gummistrikk. Krympingen av krympeslangen er en gradvis prosess. Varm den opp til den endelige krympetemperaturen, hvis den er 120â, kan den trekkes helt sammen.

2. Driftstemperatur

Denne temperaturen er en viktig parameter forvarmekrympeslange. Arbeidstemperaturen refererer noen ganger til den nominelle temperaturen, som er temperaturen der foringsrøret kan fungere normalt og kontinuerlig. Den forrige starttemperaturen og full krympetemperatur refererer til temperaturen som prosesskrympeslangen kan krympes ved, med Φ6 varmekrympeslangen som et eksempel.

Når temperaturen når 84â, begynner røret å krympe, og krymper deretter sakte til størrelsen 5 og 4. Når temperaturen når den endelige krympetemperaturen på 120â, krymper røret fullstendig til 3, tett pakket på overflaten av objektet, og deretter er prosessen med prosessering og oppvarming over. For eksempel er den normale arbeidstemperaturen til krympeslangen -55â til 125â. Vi vet at produktene mange ganger vil bli solgt til forskjellige steder. Noen steder er kalde og noen steder er varme, så det har et visst bruksområde. Når temperaturen overstiger normal bruk kan det hende at den ikke er i stand til å sikre levetiden til denvarmekrympeslange, fungerer kanskje ikke normalt.

Driftstemperaturener temperaturen hvor krympeslangen kan spille en isolerende og beskyttende rolle. Hvis temperaturen overstiger dette, kan det hende at den ikke kan spille noen rolle.

heat shrinkable tube

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept