Bransjenyheter

Forseglingsforskjellen mellom kald- og varmekrympbare kabeltermineringssett

2023-04-12
Siden de fleste kabeltermineringer er installert i utendørs overhead, direkte nedgravde og andre miljøer, har vanntett og fuktsikker gass blitt en av nøklene for å sikre sikker drift av kabelterminering, og dens tetningsytelse og tetningstiltak bør også vurderes.

For tiden er det vanligvis to forseglingsmetoder: en er metoden for å fylle med asfalt eller epoksyharpiks, som er komplisert, vanskelig å kontrollere og ikke bidrar til vedlikehold; En annen ny metode er for tiden den globale profesjonelle produsentens foretrukne metode, er bruken av høyforseglingsmastikk, dens enkle prosess, pålitelige ytelse, enkelt vedlikehold og installasjon, disse unike fordelene gjør også at den blir hovedstrømmen i bruk. Ved å bruke denne nye metoden er den første å vurdere ytelsen til tetningsmastikk. Fordi kvaliteten og ytelsen til mastikken direkte påvirker tetningsytelsen til termineringen, er det veldig viktig å velge en slags mastikk som kan brukes på overflaten av kabelkroppen og overflaten av tilbehørsmaterialet, og samtidig tid kan møte behovene til ulike temperaturendringer i miljøet.


sealing mastic


Fordi detkaldkrympbart kabeltilbehører faktisk det elastiske kabelfestet; Det betyr å bruke elastisiteten til selve den flytende silikongummien til å pre-ekspandere i planten og sette inn plast og støttestrimler. Til stedet til spesifisert posisjon, trekk ut støttelisten for å krympe naturlig. Denne teknologien er kaldkrympingsteknologien, dette vedlegget er kaldkrympingskabelfestet, såkaldkrympbar termineringhar god "elastisitet", kan unngå kabelterminering ekspansjon og kald sammentrekning på grunn av det atmosfæriske miljøet, kabeldrift belastningsnivå. Det vil si at gapet mellom isolasjonen generert av "kabelpusting" forårsaker sammenbruddsulykken. Den største ulempen med varmekrympefestet er at det ikke har elastisitet. Ikke pust med kabelen. Derfor er det det beste valget å bruke allekaldkrympbart tilbehøri området hvor temperaturforskjellen er stor og klimamiljøet er sterkt påvirket.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept