Bransjenyheter

Installasjonspunkter for kaldkrympbare termineringssett

2023-07-29
Fremstilling av kabelavslutning og kabel rett gjennom skjøt er en viktig del i kabelinstallasjonsteknikk, som har stor innflytelse på sikker drift av kabel i fremtiden. Oppsigelsessettet tilkaldkrympbare kabeltilbehørog det kaldkrympbare skjøtesettet er vulkanisert og støpt ved injeksjon av elastomermaterialer (vanligvis brukt silikongummi og etylenpropylengummi) på fabrikken, og deretter utvidet og foret med plastspiralstøtter for å danne diverse kabeltilbehør.

Ved feltinstallasjon monteres disse pre-ekspansjonsstykkene i enden eller skjøten av den behandlede kabelen, og plastspirallisten (støtten) til den innvendige støtten trekkes ut og presses på kabelisolasjonen for å danne et kabelfeste. Fordi den er avhengig av elastisk tilbaketrekkingskraft ved romtemperatur i stedet for brannvarmesammentrekning som varmekrympbart kabeltilbehør, er det ofte kjent somkaldkrympbart kabeltilbehør.

Dekaldkrympbart kabeltilbehørhar fordelene med liten størrelse, enkel betjening, rask, ingen spesialverktøy, bredt bruksområde og færre produktspesifikasjoner. Det er verdt å merke seg at før de installeres på kabelen, er komponentene til det prefabrikerte kabelfestet uten spenning, og kaldkrympekabelterminalen er i en tilstand av høy spenning, derfor må produktet garanteres under lagringsperioden. De kaldkrympende delene skal ikke ha åpenbar permanent deformasjon eller elastisk spenningsavslapping, ellers, etter installasjon på kabelen, er det ikke nok elastisk kompresjonskraft for å sikre gode grensesnittegenskaper.
cold shrinkable termination kit
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept