Bransjenyheter

Tykkelse på varmekrympe samleskinnedeksel

2023-10-19

Den passende tykkelsen påvarmekrympe samleskinnedekselavhenger vanligvis av driftsspenningen til samleskinnesystemet.


For lavspente samleskinner, med en driftsspenning på opptil 1000 volt, anbefales 0,8 mm til 1,5 mm tykke krympedeksler.


For mellomspenningsskinner, med en driftsspenning mellom 1 kV og 35 kV, varierer den passende tykkelsen på krympeskinnedekselet fra 2 mm til 4 mm.


For høyspenningsskinner, typisk over 35 kV, bør varmekrympende samleskinnedeksler ha en tykkelse fra 4 mm til 6 mm.


Det anbefales sterkt å velge tykkelsen påvarmekrympe samleskinnedekselbasert på produsentens anbefalinger og retningslinjer, med tanke på driftsspenningen, miljøfaktorene og typen samleskinnesystem som brukes. Det er også viktig å sørge for at varmekrympe samleskinnedekselet skal ha gode elektriske, termiske og isolerende egenskaper av sikkerhetshensyn.


generell metode for å installere varmekrympe samleskinnedeksler:


Mål lengden på samleskinnen og velg passende størrelse og lengde påvarmekrympe samleskinnedeksel.


Rengjør overflaten på samleskinnen grundig med en ren, tørr klut for å fjerne rusk eller skitt.


Slip denvarmekrympe samleskinnedekselover samleskinnen, og sørg for at den er sentrert og dekker hele lengden av samleskinnen.


Forvarm området der dekselet skal installeres med en varmepistol eller annen passende oppvarmingsenhet. Pass på at temperaturen ikke er for høy, ellers kan dekselet bli skadet.


Påfør varme på dekkoverflaten på en jevn og jevn måte. Varme bør påføres jevnt på hele overflaten av dekselet for å sikre at det krympes ordentlig.


Kontroller at dekselet er riktig påført, og at det ikke er hull eller bobler. Hvis du ser et gap eller en boble, bruk mer varme til dekselet er skikkelig krympet.


Etter at dekselet er helt krympet, la det avkjøles før du bruker samleskinnen.


Husk at dette er generelle instruksjoner for installasjon av envarmekrympe samleskinnedeksel, og spesifikke instruksjoner kan variere avhengig av produsent og produkttype. Det er viktig å alltid lese produsentens instruksjoner og retningslinjer nøye før installasjon.

heat shrink busbar cover

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept