Bransjenyheter

Vanntett behandlingsmetode for albuekobling

2022-02-10
Enten det er kabel ellerAlbuekobling, de møter ofte problemet med utilstrekkelig lengde eller utilsiktet skade under bruk, på dette tidspunktet må vi utføre skjøten, hvis skjøten er utendørs eller i vann, er det nødvendig å gjøre en god jobb med vanntett behandling av leddet.

EN.Albuekoblingvanntett behandling varmekrympemetode:

1. Jordledning (25 mm2):
Fest det jordende kobberflettet beltet på den filtede stålpansringen og kobberskjermingen med kobberbindetråd, og lodd det godt fast. Samtidig bør det flettede kobberbeltet fortinnes med en avstand på 35 mm fra den ytre kappen.

2. To jordledninger:
En 16 mm2kobberflette brukes til stålpanserjording, og en 25mm2kobberfletting brukes til trefase kobberskjoldjording.
Merk: Ikke kortslutt de to jordledningene. (Kontaktpunktet til de to jordkablene skal skilles ved å pakke inn isolasjonstape eller forskjøves litt i asimuten til de to jordkablene)

3.Rengjør loddeendene og kabelbåndene, og pakk dem litt inn med PVC-tape.

4.Ta på varmekrympbare trefingerhansker og varm dem jevnt for å krympe, ta deretter på varmekrympbare isolasjonsrør og varm dem jevnt for å krympe.

Merk: den ene enden belagt med smeltelim er henholdsvis dekket til roten av trefingerhylsen.

B.Albuekoblingvanntett behandling kaldkrympemetode:

1.Sett inn enden av kobberflettet (jordledning) inn i tregaffelen på kabelen, vikle den rundt trefase kobberskjoldet i en uke og før den ut. Klem deretter kobberfletten til henholdsvis skjoldlaget og stålpanser med to konstantkraftfjærer, fyll gapet mellom de to konstantkraftfjærene med fylllim og pakk tetningsmassen ca. 35mm under konstantkraftfjæren ved stålpansringen.

2. Hvis to jordledninger brukes, bruk 25 mm kobberflettet belte for å vikle kobberskjoldet i en sirkel, bruk deretter en konstant kraftfjær for å feste kobberskjoldet i en sirkel, og snu hodet og fest det med en konstant kraft våren; Stålplaten overlappes med 16mm2 kobberflettet tape, klemmes med en konstant kraftfjær, deretter snus hodet, klemmes fast med konstant kraftfjær og til slutt fikseres alt.

Merk: Ikke kortslutt de to jordledningene. (Kontaktpunktet til de to jordkablene skal skilles ved å pakke inn isolasjonstape eller være litt forskjøvet i retningen til de to jordkablene).

3.Sett den kaldkrympbare Breakouten inn i kabelens trekantede rot, trekk først ut det trefingrede røret, krymp naturlig, og trekk deretter ut rotrøret.

4.Sett det kaldkrympbare isolasjonsrøret inn i henholdsvis trefasekabelen, og lag utbruddet med 25 mm. Trekk deretter ut innerrøret til det kaldkrympbare isolasjonsrøret og krymp naturlig. I henhold til installasjonslengdebehovet vil tregaffeldelen først bli fikset, og deretter formelt fikset etter at alt er fullført.

Som standard erAlbuekoblingavHUAYI KABELTILBEHØR Co.,Ltd.er vedlagt produktmonteringsinstruksjoner, kan du også be selgerne om å gi deg produktråd og andre instruksjoner.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept