Bransjenyheter

Rett gjennom skjøt i kabeltilbehør

2022-02-12
For tiden er det meste av prefabrikkerte kabeltilbehørRett gjennom leddpå 110kV og høyere brukes tverrbundne kabler i inn- og utland, fordi de alle er prefabrikkerte konstruksjonsmaterialer som helhet, og skjøtene av innpakningstype og sammensatte prefabrikkerte skjøter som ble brukt i de tidlige dagene har vært sjelden brukt.

IntegraletPrefabrikkert skjøter en prefabrikkert del av skjøten som forformer halvledende indre skjold, hovedisolasjon, spenningskjegle og halvledende ytre skjold til en helhet i fabrikken. Installasjonsprosessen er enkel og monteringstiden er kort så lenge hele skjøten er prefabrikkert og dekket på kabelisolasjonen. Samtidig som fugeisolasjonen er en integrert prefabrikkert del, kan fugeisolasjonen testes for produksjonskvalitet.

HelePrefabrikkert skjøtprodusert av forskjellige produsenter, selv om strukturen er den samme, men installasjonsprosessen er forskjellig, hovedsakelig inkludert følgende:

1.Før lederen kobles til, er kontakten prefabrikkert på det ytre skjermlaget på siden av den tilkoblede kabelen. Etter at lederen er koblet til, dra prefabrikken til den endelige posisjonen. En ulempe med denne prosessen er at når skjøtepreformen beveger seg frem og tilbake på det ytre halvledende laget, er det mulig at partiklene av halvledende materiale på kabelen (til overs fra sandpapirpoleringen av kabelisolasjonens skjermingslag). under installasjon) kan føres til isolasjonen, noe som påvirker isolasjonsnivået til grensesnittet. Selv om silisiumfett ble belagt på grensesnittet mellom de prefabrikerte delene og kabelen under installasjonen, og tiden fra hylsen til de prefabrikerte delene til den endelige posisjonen ikke skulle overstige 2 timer i prosessen, eksisterer denne risikoen fortsatt, og spesiell oppmerksomhet bør rettes. betalt til installasjonen.

2. Før ledertilkobling skyves foringen mekanisk inn i prefabrikken for å forstørre den indre diameteren til prefabrikken. Deretter dekkes de utvidede prefabrikkerte delene på det ytre halvledende laget av kabelen. Etter å ha koblet til lederen, flytt prefabrikken til den endelige posisjonen og trekk deretter ut ekspansjonsrøret. Det er ingen mulighet for å bringe halvledende materiale til isolasjonen. Den andre metoden er å forstørre den indre diameteren til de prefabrikkerte delene, og sette kontakten direkte til kabelens ytre kappe. Denne prosessen løser ikke bare de ovennevnte problemene, men forkorter også strippestørrelsen til den ytre kappen og forkorter lengden på skjøten.

3. Skjøten utvides med komprimert gass (nitrogen), det vil si at nitrogen lades mellom skjøten og kabelen for å danne en luftfilm, og skjøten skyves til en forhåndsbestemt posisjon. Å ha en film av gass ved grensesnittet reduserer friksjonen og bringer ikke halvledende materiale til det isolerende laget.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept